Telefonközpont, VoIP, Call center

VOIP 3G TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁS

A VoIP 3G nem más, mint egy harmadik generációs telefon előfizetés, melyhez vezetékes telefonszámot és két átkapcsolható melléket biztosítunk. Mindezt aktuális akciónkban évi 12 000 ft


A VoIP 3G telefon előfizetés igénybevételéhez szélessávú internetkapcsolatra lesz szükséged. A csomag előfizetésenként egy vezetékes hívószámot és két átkapcsolható VoIP melléket tartalmaz. Előfizetésedhez - székhelyednek, telephelyednek megfelelő földi körzetszámú - új telefonszámot biztosítunk, de igény szerint megtarthatod jelenlegi vezetékes számodat is (számhordozás). A szolgáltatás VoIP telefonkészülékkel vagy VoIP telefon adapterhez csatlakoztatott analóg telefonkészülékkel vehető igénybe.

Belföldi bruttó percdíjak:

CsúcsidőbenCsúcsidőn kívűl
helyi hívás*5,99 Ft3,66 Ft
távolsági hívás7,92 Ft4,98 Ft
belföldi mobil40,23 Ft30,48 Ft

* az előfizetői telefonszámmal megegyező körzet hívása

A felsorolt körzetek egészére vonatkozik a helyi hívási szolgáltatásunk, nem csak a felsorolt városokra.
Az elszámolás MÁSODPERC alapon történik, kapcsolási díjat NEM számítunk fel!
A fenti díjak bruttó díjak, már tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A VoIP 3G szolgáltatásunkhoz opcionálisan a Bérközpont vFAX csomagunkat is megrendelheted havi bruttó 600 Ft-ért, így telefonszámodon elektronikusan fogadhatod bejövő faxaidat, melyet e-mailben kapsz meg, és persze elektronikusan faxolhatsz is.

VoIP 3G előfizetőként lehetőséged van megadni egy telefonszámot, melyre átirányítjuk a bejövő hívásokat, ha nem vagy elérhető. Az átirányítások díjai megegyeznek a mindenkori percdíjakkal.

A VoIP 3G szolgáltatásunkat rövid regisztráció után ügyfélkapunkon bejelentkezve akár most azonnal megrendelheted.

Regisztráció és on-line megrendelés


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A VOIP 3G-RŐL

Miért VoIP 3G, és hogyan működik?

A VoIP 3G nem más, mint egy harmadik generációs (voip) telefon előfizetés. Az igényelt új telefonszámod (vagy a jelenlegi voip-ra áthordozott számod) nem hagyományos réz érpáron végződik nálad, hanem voip telefonszervereinken rendezzük be számodat, ahová te - jelen csomagban - egyszerre két VoIP mellékkel csatlakozhatsz fel a "telefonszámodra". A hívások a mellékek és a szervereink között interneten keresztül közlekednek, ezért van szükséged internet előfizetésre.

Ezek szerint a mellékeim bárhol lehetnek, ahol internet van?
Igen! A világon bárhonnan csatlakozhatsz mellékeiddel, és a két melléknek nem kell egy helyen lennie. Tehát pl az egyik melléked lehet az irodádban a másik pedig otthon, a lakásodon. Ha nyaralni mész, viheted a mellékedet magaddal - vagy használhatsz egy softphone-t -, és ha internetre csatlakozol, a tengerparton is fogadhatod hívásaidat.

Felmondhatom jelenlegi vezetékes előfizetésemet?
Igen! Amennyiben telefonvonalhoz kötött adsl előfizetéssel rendelkezel, érdeklődj internetszolgáltatódnál a u.n. meztelen ADSL lehetőségekről. Minden egyéb esetben (kábelnet, rádiós net) minden további nélkül felmondhatod vezetékes telefon előfizetésedet.

Megmaradhat a jelenlegi vezetékes telefonszámom?
Természetesen igen. A számhordozás lehetőségét egy kormányrendelet biztosítja. További információkért olvasd el a számhordozásról szóló cikkünket.

Mit jelent az, hogy átkapcsolhatóak a mellékek?
Ha bejövő hívásod érkezik, mindkét melléked egyszerre fog csörögni. Ha pl. titkárnőd felveszi az egyiket, lehetősége van átkapcsolni a hívást a másik mellékre.

Lehet egyszerre mindkét mellékről telefonálni?
Igen. Mindkét mellékről egyszerre folytathatsz telefonbeszélgetéseket. Sőt, ha előfizetsz a vFax csomagra még faxot is küldhetsz vagy fogadhatsz közben.

Felhívhatom az egyik mellékről a másikat? Mennyibe kerül?
Természetesen a mellékek felhívhatják egymást. A mellékek közötti hívás ingyenes.

Milyen telefonkészülékeket használhatok a VoIP 3G-vel?
Három különböző technikai megoldást választhatsz:
- VoIP telefonkészülékek: Ezek a készülékeket közvetlenül az internetre (vagy a routeredre) kell csatlakoztatnod. Számtalan VoIP készülék közül választhatsz, az egyik legnépszerűbb a Linksys SPA922 típus. Léteznek vezeték nélküli wifis készülékek is.
- VoIP ATA adapterek + hagyományos analóg telefon: pl. Linksys PAP2T. Ezek olyan készülékek, melyeket az internetre (routerre) kell csatlakoztatni, és általában két darab hagyományos analóg telefonvonalat biztosítanak. Ezekbe az analóg csatlakozókba kell bedugnod a hagyományos analóg telefonkészülékeket.
- Softphone: számítógépre telepíthető VoIP telefonprogramok (pl. X-Lite). Ekkor a számítógépeden futó program segítségével tudsz telefonálni, mikrofonra és fülhallgatóra is szükséged lesz.

Működik a régi analóg faxkészülékem a VoIP 3G vonalon?
Igen. VoIP ATA adapterbe (PAP2T) kell csatlakoztatnod. További információk a fax-ról, modemes kapcsolatról, riasztókról és tűzjelzőkről az 5 TÉVHIT A VOIP-RÓL cikkünkben.