Telefonközpont, VoIP, Call center

MI KELL AZ INDULÁSHOZ?

Ahoz, hogy VNM Bérelt telefonközpont megoldást zökkenőmentesen tudd használni, az alábbi kérdésekre kell választ adnod.A VNM Bérközpontunkkat azoknak fejlesztettük ki, akik nem akarnak beruházni egy telefonközpontba, de szeretnék élvezni a nagy közpotok nyújtotta előnyöket, rendelkezik megfelelő sávszélességgel. Vagy azoknak akik egyszerűen csak türelmetlenek és órák alatt szeretnének használható telefonközpontot.
  » Egyszerűen konfigurálható a webes adminisztrációs felületnek köszönhetően, így a telefonközpont "programozásához" nincs szükséged többé szakemberre. A telefonközpont beállítása olyan egyszerű, mint akár egy router beállítása.
  » Kiválóan együttműködik a VNM VoIP GSM gateway-el, melynek segítségével mobil irányban is olcsón telefonálhatsz. A tőlünk rendelt GSM átjárókat felprogramozva szállítjuk, neked csak be kell tenned a SIM kártyát.
  » Webes felületen konfigurálható IVR (bejövő hívásokat fogadó hangmenü)
  » Könnyedén programozható bejövő/kimenő hívásirányítás
  » Hangposták
  » PIN kódos rendszer a céges/magán hívások megkülönböztetésére
  » Annyi automata faxvonalat tartalmaz amennyit csak szeretnél.

A VNM Bérközpont használatához szükséged lesz az alábbiakra:

  » Szélessávú internet kapcsolatra (A szükséges sávszélesség meghatározásához segítséget a Hogyan működik? oldalunkon kaphatsz.)
  » Természetesen helyi számítógépes hálózatra
  » Használhatsz VoIP telefonkészülékeket, vagy számítógépen futtatható akár ingyenes telefonszoftvert (u.n. SoftPhone programokat, pl. X-Lite)
  » Egy VoIP telefonszolgáltatóra (pl. VoIP Network :-), akihez áthelyezheted meglévő földi telefonvonalaidat (számhordozás) vagy új vonalakat (számokat) igényelhetsz