Telefonközpont, VoIP, Call center

MI KELL AZ INDULÁSHOZ?

Ahoz, hogy kiválaszd a megfelelő VOIP megoldást, az alábbi kérdésekre kell választ adnod.A VNM miniPBX voip kisközpontunkat kifejezetten irodai felhasználásra fejlesztettük ki. Akár több száz voip mellék és voip fővonal kezelésére képes.
  » Egyszerűen konfigurálható a webes adminisztrációs felületnek köszönhetően, így a telefonközpont "programozásához" nincs szükséged többé szakemberre. A telefonközpont beállítása olyan egyszerű, mint akár egy router beállítása.
  » Bővíthető analóg vagy isdn fővonali kártyákkal.
  » Kiválóan együttműködik a VNM voip GSM gateway-el, melynek segítségével mobil irányban is olcsón telefonálhatsz. A tőlünk rendelt GSM átjárókat felprogramozva szállítjuk, neked csak be kell tenned a SIM kártyát.
  » Webes felületen konfigurálható IVR (bejövő hívásokat fogadó hangmenü)
  » Könnyedén programozható bejövő/kimenő hívásirányítás
  » Hangposták
  » PIN kódos rendszer a cégs/magán hívások megkülönböztetésére
  » Ráadásként két automata faxvonalat tartalmaz (fax szerver funkció) melyhez nincs szükséged fizikai telefonvonalra. Bejövő Faxaidat megkaphatod e-mailben, vagy megnézheted/letöltheted a webes felületről. A faxok küldése is pofon egyszerű.

A VNM miniPBX használatához szükséged lesz az alábbiakra:
  » VNM miniPBX voip kisközpontra
  » Szélessávú internet kapcsolatra (A szükséges sávszélesség meghatározásához segítséget a Hogyan működik? oldalunkon kaphatsz.)
  » Természetesen helyi számítógépes hálózatra
  » Használhatsz VoIP telefonkészülékeket, vagy számítógépen futtatható akár ingyenes telefonszoftvert (u.n. SoftPhone programokat, pl. X-Lite)
  » Egy VoIP telefonszolgáltatóra (pl. VoIP Network :-), akihez áthelyezheted meglévő földi telefonvonalaidat (számhordozás) vagy új vonalakat (számokat) igényelhetsz
  » Ha pénztárcád engedi, és fontos a minden körülmények közötti elérhetőség, akkor szünetmentes tápellátásra is szükséged lehet.

Amennyiben a fentinél nagyobb telefonközpontra lenne szükséged, akár azért mert sok fizikai vonalat (analóg vagy ISDN fővonalak/meglévő analóg mellékek) szeretnél használni, akár azért mert speciális funkciókra van szükséged (pl. folyamatos hangrögzítés, automata hangüzenetek küldése, callcenter funkciók és integráció, társközponti megoldások) válaszd a VNM maxiPBX voip nagyközpontunkat, melyet egyedi igényeidnek megfelelően méretezve és paraméterezve készítünk el. Ne feledd, ez már nem csak egy telefonközpont, itt már nincs lehetetlen, bármely eddig elképzelhetetlen funkció megvalósítható, hiszen egy internetes környezetbe helyezett komoly teljesítményű számítógép(rendszer) látja el többek között a telefonközponti funkciókat!