Telefonközpont, VoIP, Call center

VNM MINIPBX. AZ IRODAI VOIP TELEFONKÖZPONT

A VNM miniPBX egy VoIP irodai telefonközpont, melyet kifejezetten irodai felhasználásra fejlesztettük ki.

Ez a kisközpont akár több száz voip mellék és voip fővonal kezelésére képes. Felkészítettük minden olyan funkcióra, amire szükséged lehet egy irodai környezetben, sőt számtalan "nagyközponti" tulajdonsággal is felruháztuk. Ráadásul a VNM minPBX-et jócskán a hagyományos analóg központok ára alatt szerezheted meg.

Csak hazaviszed, rádugod az internetre, bekonfigurálod (garantáltan nem bonyolultabb beállítani mint egy routert), és már működik is a saját irodai telefonközpontod!


Jellemzők

Egyszerűen konfigurálható a webes adminisztrációs felületnek köszönhetően, így a telefonközpont "programozásához" nincs szükséged többé szakemberre. A telefonközpont beállítása olyan egyszerű, mint egy router beállítása. A webes adminisztráciüs felületen a beállításokhoz részletes leírást találsz.

Az alközpont akár több száz VoIP fővonal és mellék kezelése képes, földrajzi kötöttségek nélkül. Több telephely? Otthoni munka? Nem gond többé! Csak internetre lesz szükséged, és már is csatlakozhatsz az irodai telefonközpontodhoz, a saját mellékedre.

Opcionálisan bővíthető analóg vagy isdn fővonali kártyákkal, így bekötheted földi vonalaidat. De meglévő számaidat VoIP-ra is "áthordozhatod", kihasználva az igen kedvező percdíjakat, és ebből ügyfeleid semmit nem vesznek észre.

Kiválóan együttműködik a VNM voip GSM gateway-el, melynek segítségével mobil irányban is olcsón telefonálhatsz. A tőlünk rendelt GSM átjárókat felprogramozva szállítjuk, neked csak be kell tenned a SIM kártyát, rádugnod a hálózatra, és máris irányíthatod a mobilhívásokat a GSM hálózatba, a szolgáltatódtól kapott legjobb díjakon. Természetesen flottás kártyát is tehetsz bele, és ingyen hívhatod munkatársaidat, így akár ingyen irányíthatod mobilodra a mellékedet.

A webes admin felületen konfigurálható IVR (bejövő hívásokat fogadó hangmenü) olyan lehetőségeket biztosít, amit eddig csak drága "nagyközpontok" vásárlása esetén használhattál.
"Üdvözöljük! Az xxx Kft fogadta hívását. Amennyiben ismeri a hívni kívánt melléket, tárcsázza. Ha keredkedőinkel szeretne beszélni, nyomja meg az 1-es gombot. Ha a pénzügyet kéri, nyomja meg 2-es gombot. Ügyvezetés 3-as gomb....".
A hangmenü egyes pontjai kapcsolódhatnak egy következő almenübe, egy hívócsoportba, egy mellékre, vagy a hangpostára. Vagy akár ebben a sorrendben. A hívócsoportok tagjait Te állíthatod be a mellékek kezelésénél, és azt is, hogy a csoport tagjait egyszerre vagy egymás után csörgesse a telefonközpont. Nappali-, éjszakai mód és ünnepnapi üzemmódba különböző hangmenüket, hívásszabályokat hozhatsz létre. A hangmenükben használt hangokat bármikor egyszerűen feltöltheted vaw formátumban a számítógépedről. Ha fontos neked az ügyfélkezelés, imádni fogod a VNM miniPBX bejövő híváskezelését.

Könnyedén programozható a kimenő hívásirányítás is. Eldöntheted, hogy hívásaid milyen irányba (melyik vonaladon) menjenek ki, az előhívó számok függvényében. Pl. a mobilokat a mobil adapterre irányítod, a belföldi és külföldi vezetékes számokat pedig arra a VoIP vonalra, amelyikre kedvezőbb percdíjat kaptál szolgáltatódtól.

Korlátlan számú mellékeket hozhatsz létre rendszeredben. A mellékek számának gyakorlatilag csak sávszélességed szabhat határt. A VNM miniPBX több száz mellékkel is megbírkózik. A mellékeket mellékcsoportokba szervezheted, felhasználói névvel és jelszóval láthatod el, eldöntheted legyen-e hangpostája, jogosult-e fax-ok küldésére/olvasására, és természetesen nevet is adhatsz neki, így máris kész a komplett vállalati telefonkönyv.

Természetesen hangposták állnak rendelkezésedre létező és virtuális mellékeiden. A hangposták személyre szabhatóak, jelszóval védettek és a hangüzeneteket e-mailben is megkaphatod.

Az admin felületen található VNM PBX Panel-en figyelemmel kísérheted a fővonalak és mellékek állapotát (elérhető,nem elérhető,hívásadatok).

A beépített PIN kódos rendszer a cégs/magán hívások megkülönböztetésére szolgál. Ha bekapcsolod ezt a szolgáltatást kimenő hívásokat saját céges vagy magán PIN kód segítségével indíthatják munkatársaid. Így a híváslistákat könnyedén leszűrheted magán és céges hívásokra. Mint minden lista, a híváslistákat is letöltheted MS Excel formátumban további feldolgozásra.

Ráadásként a VNM miniPBX két automata faxvonalat tartalmaz (fax szerver funkció) melyhez nincs szükséged fizikai telefonvonalra. Bejövő Faxaidat megkaphatod e-mailben, vagy megnézheted/letöltheted a webes felületről. A faxok küldése is pofon egyszerű. A faxvonalakat elhelyezheted az IVR-ben (bejövő hangmenüben, "fax küldéséhez nyomja meg a 9-es gombot").