Telefonközpont, VoIP, Call center

MIÉRT VENNÉL TELEFONKÖZPONTOT, MIKOR BÉRELHETED IS?

A VNM Bérközpont megoldás egy virtuális telefonközpont szolgáltatást biztosít a számodra. A virtuális szó arra utal, hogy a kommunikáció meglévő Internet kapcsolatodon valósul meg, a voip telefonkészülékek és voip végberendezések egyik internetes csomópontban elhelyezett, igen nagy teljesítményű voip telefonközpontunkhoz csatlakoznak.

A VNM Bérközpont kiépítésben és felhasználásban megegyezik a hagyományos alközponti - hagyományos telefonközpont - megoldásokkal. A legfontosabb különbség abban nyilvánul meg, hogy szemben az alközponti megoldások akár több százezer forintos beruházási költségével, az VNM Bérközpont szolgáltatásnak nincs kiépítési díja , havi díja pedig függ az igényelt, és a telefonközpontba berendezett telefonszám, mellék, faxvonal számától.
A bérelhető telefonközpont a leg rugalmasabb megoldás, hiszen az analóg telefonközpontokkal ellentétben itt nem kell a fővonalak és mellékek számával fogalkoznod, hanem mindig csak annyit használsz ezekből, amennyire szükséged van. Nagyszerű, ugye?

A VNM miniPBX és VNM MaxiPBX központunknál megszokott webes felületen konfigurálhatod a saját virtuális telefonközpontod.

A mobil irányú hívások előnyeiről sem kell lemondanod, a VNM VoIP GSM adaptert előre konfigurálva küldjük el hozzád, melybe csak a GSM kártyád kell elhelyezned. Csatlakoztatsd az internetre és máris telefonálhatsz is virtuális telefonközpontodon keresztül a legkedvezőbb mobil percdíjakon, vagy akár ingyen (pl. flottás kártya esetében)

Tényleg, miért is vennéd meg?

[ Ingyenes árajánlat kérés ]