Telefonközpont, VoIP, Call center

VNM MAXIPBX. A NAGYKÖZPONT

VNM maxiPBX voip nagyközpontok, a telefonközpontok Hot Rod-jai. Egyedi igényeidnek megfelelően méretezve és paraméterezve készítjük el, és brutális teljesítménnyel bírnak.

Ne feledd, ez már nem csak egy telefonközpont, itt már nincs lehetetlen, bármely eddig elképzelhetetlen funkció megvalósítható, hiszen egy internetes környezetbe helyezett komoly teljesítményű számítógép(rendszer) látja el többek között a telefonközponti funkciókat!

A VNM maxiPBX-et jellemzően irodaházaknak, call- és contactcentereknek, nagyobb intézményeknek ajánljuk, és e mellett persze minden olyan területre, ahol a VNM minPBX szolgáltatásai mellé plusz szolgáltatásokra van szükség.

A VNM maxiPBX minden olyan szolgáltatással bír, amivel a miniPBX, de általában annál nagyobb hardverre kerül telepítésre, kibővítve egyedi szolgáltatásokkal.

Néhány jellemző plusz szolgáltatás:


Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezek mellett természetesen szinte bármely elképzelt rendszer, szolgáltatás megvalósítható, hiszen ezek komoly teljesítményű számítógépek is egyben, elképzelhetetlenül széles integrációs lehetőségeket biztosítva.
A VNM maxiBPX-ekhez helyszíni telepítést, folyamatos támogatást és tanácsadást, igény esetén üzemeltetést és egyedi fejlesztéseket és rendszerintegrációt is tudunk biztosítani.